Kas

4.H Sınıfımız tarafında Atatürk'ü anma programı düzenlendi.

Kas

Öğrencimiz ilçe birincisi oldu.

Kas

Atatürk’ü anmak aslında onu anlamaktır. Atatürk’ü anlamak, insan haklarına saygılı olmak, demokrasiye inanmak, hukukun üstünlüğünü kabul etmek, bilimin yol gösterici ışığını takip etmek, çağı yakalamaktır.

Kas

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklara trafik kurallarını erken yaşta benimsetmek ve daha bilinçli bir toplum oluşturmak amacıyla inşa ettiği Trafik Eğitim Parkı'nda Öğrencilerimiz direksiyon başına geçti.

Kas

1. sınıflar için organize edilen Balon Patlatma Yarışmamız oldukça renkli gerçekleşti.

Ekm

Cumhuriyet Bayramımızı büyük bir coşku ile kutladık.

Ekm

Merkez İlkokulu olarak 4.sınıf öğretmenlerimiz ve 4.sınıf öğrencilerimiz ile birlikte Araklı sokaklarında 'Cumhuriyetin 100. Yılı' kortej yürüyüşümüzü gerçekleştirdik.

Ekm

Cumhuriyet'in ilanının 100. yıl dönümünü törenle kutladık.

Ekm

Okulumuz 4.D Sınıfından Mustafa Eymen İNAN Cumhuriyet Bayramı ilkokullar arası resim yarışmasında ilçe üçüncüsü oldu.

Ekm

Okulumuzun Fedakar ve cefakar öğretmenleri Cumhuriyet Bayramını layıkıyla kutladıktan sonra dinlenmedeler.

Ekm

Araklı Merkez İlkokulumuz'da 3-A öğrencilerimiz tarafından oluşturulan, çok sayıda tarihi eşyanın yer aldığı sınıf müzesinde sergilenen tarihi eşyalar büyük  ilgi gördü.

Ekm

Araklı Merkez İlkokulu olarak 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı okul aile birliği toplantımızı yaptık.

Ekm

Okulumuzda deprem tahliye tatbikatı.

Ekm

Bakanlığımız Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün "Okul Çantalarının Ağırlığına İlişkin İzleme Çalışması "

Ekm

Araklı Merkez İlkokulu olarak öğrencilerimizin gelişimine sosyal etkinliklerle katkı vermeye devam ediyoruz. Çılgın Profesör Eğlenceli Bilim Partisi ile öğrencilerimiz çok eğlendi. Farklı Sosyal etkinlikler ile çocuklarımızın gelişimini desteklemeye devam edeceğiz.