TRABZON / ARAKLI - Merkez İlkokulu

Haz

Millî Eğitim Bakanlığınca okullar arası başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla başlatılan ve okulumuzun da dahil olduğu "Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi" kapsamında okulumuz psikolojik danışmanları Kübra İNCE ve Muhammed ŞİRİN tarafından öğretmenlere yönelik olarak akran zorbalığı ve siber zorbalık farkındalık semineri gerçekleştirildi. Katılımlarından ötürü değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Millî Eğitim Bakanlığınca okullar arası başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla başlatılan ve okulumuzun da dahil olduğu "Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi" kapsamında okulumuz psikolojik danışmanları Kübra İNCE ve Muhammed ŞİRİN tarafından velilere yönelik olarak akran zorbalığı ve siber zorbalık farkındalık semineri gerçekleştirildi. Katılımlarından ötürü değerli velilerimize teşekkür ederiz.

May

I Can Handle It (Başa Çıkabiliyorum-Üstesinden Gelebilirim) adlı eTwinning projemizin yaygınlaştırma çalışmaları devam ediyor.

May

Psikolojik sağlamlık ekseninde yürütülen ve bünyesinde duygulara, etkili iletişime, problem çözme becerilerine, beden farkındalığına ve mizaha yer veren I Can Handle It isimli eTwinning projemiz sonlandı. Projenin başlangıcından bitimine kadar büyük bir özveri içerisinde katılım gösteren değerli öğrencilerimize, projenin amacına ulaşabilmesi için her an sonsuz desteğini sunan ve bu süreci son derece keyifli hale getiren 4/C sınıf öğretmenimiz Sayın Elvan BEKDEMİR'e, sertifika törenimize katılarak bizleri onurlandıran okul müdürümüz Sayın Yusuf BEKTAŞ ve müdür yardımcımız Sayın Safiye KOLANCI'ya, projede emeği geçen herkese ve tüm paydaşlara, son olarak okulumuza bu projeyi kazandırarak yürütücülüğünü yapan Uzm. Psk. Danışman Muhammed ŞİRİN'e içten teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

I Can Handle It eTwinning projesi kapsamında Ankara, İzmir, Kocaeli, Trabzon ve Zonguldakta bulunan ilk ve ortaokullarda öğrenimine devam eden ve projeye dahil olan öğrenciler birlikte "Aklımdaki ve Kalbimdeki DUYGULAR" isimli bir e-kitap hazırladılar. Hazırlanan e-kitabı aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

Nis

Okulumuzda yürütülen "I Can Handle It" isimli ve psikolojik sağlamlık temalı eTwinning projesi kapsamında öğrencilerimiz psikolojik sağlamlığı güçlendirmenin yollarından biri olan "Mizah" ile ilgili Pixton web 2.0 aracını kullanarak karikatürler hazırladılar.