Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında 2.A sınıfımız , öğretmenleri Elvan BEKDEMİR önderliğinde hikaye yazdılar. Daha sonra yazdıklari hikayelerini okudular. Öğrencilerimizi ve öğretmenleri Elvan BEKDEMİR 'i tebrik ediyoruz.

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası 4.G Sınıfımızda çok özel bir programla kutlandı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında 3.C sınıfımız , öğretmenleri Gamze Özdemir önderliğinde hikaye yazdılar. Daha sonra yazdıklari hikayelerini okudular. Öğrencilerimizi ve öğretmenleri Gamze Özdemir'i tebrik ediyoruz.

Ara

2-A Sınıfı öğrencilerimiz Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında 'Tasarruflarımızı Kumbarada Biriktirelim' etkinliği yaptılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenleri Elvan BEKDEMİR'i tebrik ediyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında yapılan en iyi afiş yarışmasında 2-A Sınıfı öğrencimiz Yağmur ÖZGENÇ'in hazırlamış olduğu afiş okul komisyonumuz tarafından birinci seçilerek okulumuzu temsil etmek üzere ilçeye gönderilmiştir. Öğrencimizi ve öğretmeni Elvan BEKDEMİR'i tebrik ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimize sağlıklı beslenme , temizlik , hijyen , güvenli internet kullanımı konusunda eğitim verildi.

Ara

Mevlana sadece ülkemizde değil dünyada da bilinen, düşünceleri kendi çağı kadar asırlar ötesini bile etkilemiş bir düşünce ve din adamıdır. Hoşgörü ve dinde kolaylığı anlatan "Ne olursan ol, gel!" sözü kainatı kucaklar. Bu büyük kainat önderi ve düşünce adamını anmak ve fikirlerini daha iyi anlamak amacıyla 2-A Sınıfımız öğretmenleri Elvan Bekdemir nezaretinde Hz. Mevlâna’yı 750. Vuslat Yıldönümün’de (07-17 Aralık 2023) andı.

Ara

2.B Sınıfımızdan muhteşem kukla gösterisi.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda yapılan "Afiş Tasarım" yarışmasında öğrencilerimiz harika afişler hazırladılar.

Ara

Ana Sınıf öğrencilerimize  farkındalık eğitimleri verildi.

Ara

Yeşilay Kulübü'müz bağımlılıkla mücadele kapsamında çok güzel faaliyetler gerçekleştirdiler.

Ara

'Sözlük Tasarım Yarışması'nda 2-A Sınıfı Öğrencimiz Ali Zeyd AKÇAY İlçe birincisi oldu.

Ara

Türk Kızılayı tarafından "Engelsiz İlk Yardım Projesi"