Ock

2.Sınıf öğrencilerimize sağlıklı beslenme , temizlik , hijyen , güvenli internet kullanımı konusunda eğitim verildi.

Ock

2-A Sınıfımızdan bir güzel etkinlik daha..

Ock

2.A Sınıfımızdan harika etkinlik.

Ock

2.F Sınıfımızdan harika etkinlik.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığı 2023-2024 yılı bilim ve sanat merkezleri (BİLSEM) öğrenci tanılama ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı.

Ock

Deprem bilinci öncelikle erken yaşlarda öğrenilmesi ve öğretilmesi gereken hassas bir konudur.

Ara

1-A Sınıfımız öğretmenleri Fatma SARAL nezaretinde 'H' harfini öğreniyorlar.

Ara

En güzel hikaye yazma- anlatma yarışmamızda okul birincilerimiz belli oldu.

Ara

4.B Sınıfımız Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası'nı maniler söyleyerek kutladılar.

Ara

4.B Sınıfı öğrencilerimizden harika etkinlik.

Ara

4-A sınıfı öğrencilerimizden örnek etkinlik.

Ara

2-B Sınıfımız öğretmenleri İsmail ŞENGÜL nezaretinde harika üç boyutlu resimler yaptılar. Başarılı çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi ve Öğretmenleri İsmail ŞENGÜL'ü tebrik ediyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında 2.H sınıfımız , öğretmenleri Ali BİLGEN önderliğinde  anahtar kelimelerle hikaye anlatma etkinliği düzenlediler. Öğrencilerimizi ve öğretmenleri Ali BİLGEN'i tebrik ediyoruz.