Yarıyıl Tatil Önerileri

Öğrencilerimizin yeteneklerinin gelişiminde oyun yoluyla öğrenmenin son derece önemli olduğu bilinmektedir. Yarıyıl tatiline yönelik Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ,öğrencilerin ailece yapacağı etkinliklerle kaliteli zaman geçirmelerinin önemine vurgu yapmıştır.

Bu kapsamda Temel Eğitim Genel Müdürlüğümüzce öğrencilerimizin yarıyıl tatili süresince aileleriyle birlikte kaliteli vakit geçirebilmeleri için kültürümüzü ve değerlerimizi yansıtan yazılı, sözlü metinler ve geleneksel oyunları içeren her tatil günü için farklı önerilerin bulunduğu "Ailemle Oynuyorum, Okuyorum Yarıyıl Tatil Kitabım" isimli dijital materyal hazırlanarak Genel Müdürlüğümüz resmî internet sayfasında yayınlanmış olup ayrıca http://meb.ai/UVbcLeB  adresinden de ulaşılabilmektedir.

Yukarıda yapılan açıklamalar ile birlikte "Ailemle Oynuyorum, Okuyorum Yarıyıl Tatil Kitabım” isimli materyal öğrencilerimiz ve velilerimize saygıyla duyurulur.

Yarıyıl Tatil Kitabı İçin Tıklayınız

Yayın: 25.01.2024 - Güncelleme: 26.01.2024 11:50 - Görüntülenme: 518