OKUL ÖNCESİ VE 1.SINIF KAYITLARI HAKKINDA

Saygıdeğer Velilerimiz,

Bilindiği üzere 2023 – 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı,

Okul Öncesi (Ana Sınıfı) ve birinci sınıflarımız için 04 Eylül 2023 Pazartesi günü uyum haftasıyla,

Tüm sınıflarımız için ise 11 Eylül 2023 Pazartesi günü başlayacaktır.

Birinci sınıflarımızın sınıf yerleştirme işlemleri kurayla gerçekleştirilmekte ve devam etmektedir.

Bu güne kadar okulumuza gelen birinci sınıfa başlayacak öğrencilerimizin velileri sınıf kuralarını çekmiş ve bu öğrencilerimizin sınıfları belirlenmiştir.

Şu ana kadar kura çekimi yapılmayan öğrencilerimiz için 01 Eylül  Cuma günü öğleye kadar beklenecek ve gelecek velilerimize kura çektirilecektir. Cuma günü öğleden sonraya kalan öğrencilerimizin sınıf yerleştirme işlemleri komisyon marifetiyle gerçekleştirilip sınıfları belirlenecektir. Böylece okulumuzun aday kaydında olan öğrencilerimiz Cuma günü itibariyle sınıflarına yerleştirilmiş ve kesin kayıtları yapılmış olacaktır.

Yayın: 29.08.2023 - Güncelleme: 27.11.2023 14:55 - Görüntülenme: 191

Etiketler :