TRABZON / ARAKLI - Merkez İlkokulu

Şbt

İlkokullar arası resim yarışması düzenlenmiştir. Son Katılım tarihi 11 Mart 2024 dır.

Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Şbt

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ikinci dönem ders giriş çıkış saatleri aşağıdaki şekilde güncellenmiştir. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize duyurulur.

Ock

44. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonunun   25 Şubat 2024 tarihinde.

Ock

Öğrencilerimizin yeteneklerinin gelişiminde oyun yoluyla öğrenmenin son derece önemli olduğu bilinmektedir. Yarıyıl tatiline yönelik Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ,öğrencilerin ailece yapacağı etkinliklerle kaliteli zaman geçirmelerinin önemine vurgu yapmıştır.

Ock

Merkez İlkokulu 2023-2024 1. Dönem karne törenimiz aşağıdaki şekilde olacaktır. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize duyurulur.

Ock

Rafadan Tayfa 'Hayrimatör' Sinema Filmi 29 Aralık 2023 tarihinden itibaren vizyonda.

Ekm

Okulumuz 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı, 18/10/2023 Çarşamba günü saat 10:00’ da aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda Araklı Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde toplantı 25/10/2023 Çarşamba günü saat: 10:00’da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Saygıdeğer Velilerimiz,

Bilindiği üzere 2023 – 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı,

Okul Öncesi (Ana Sınıfı) ve birinci sınıflarımız için 04 Eylül 2023 Pazartesi günü uyum haftasıyla,

Tüm sınıflarımız için ise 11 Eylül 2023 Pazartesi günü başlayacaktır.

Birinci sınıflarımızın sınıf yerleştirme işlemleri kurayla gerçekleştirilmekte ve devam etmektedir.

Bu güne kadar okulumuza gelen birinci sınıfa başlayacak öğrencilerimizin velileri sınıf kuralarını çekmiş ve bu öğrencilerimizin sınıfları belirlenmiştir.