TRABZON / ARAKLI - Merkez İlkokulu

04627212061
ARAKLI MERKEZ İLKOKULU ARAKLI / TRABZON
Vizyon
Eğitim seviyesi yükselmiş, okul içi ve okul dışında yapılacak olan her türlü sosyal faaliyete katılacak, teknolojik gelişmelere ayak uyduracak, milli ve manevi değerlere sahip toplumun bir parçası olduğunu unutmayan, devletine, milletine, çevresine ve ailesine karşı sorumluluklarını benimseyen ve bu sorumlulukları çevresine benimseten nesiller yetiştirmek
Misyon
Öğrencilerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirip bir üst öğrenime hazırlayarak onların, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Milli Eğitim Bakanlığının temel amaçlarını benimseyen, ailesine ve topluma karşı sorumluluk duyan ve olumlu katkılar yapan ; kendisi ile barışık,hoşgörülü ve paylaşmayı bilen; bireysel ve toplumsal sorunları tanıyan , bilgiye ulaşmayı ve bilgiyi kullanma yöntem ve tekniklerini bilen bireyler yetiştirmek için varız..
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
09.00-14.50