I CAN HANDLE IT (Başa Çıkabilirim- Üstesinden Gelebilirim) İsimli eTwinning Projemiz Başladı

Psikolojik Danışmanımız Muhammed  ŞİRİN'in yürüttüğü "I CAN HANDLE IT (Başa Çıkabilirim- Üstesinden Gelebilirim)" İsimli eTwinning Projemiz Başladı.

Projemiz 9-13 yaş aralığındaki öğrencileri kapsamaktadır. Proje sayesinde öğrencilerin hayatta karşılaşabilecekleri sorunlar ve gündelik yaşam problemlerinden, yeni ortama girme, arkadaşlar arasındaki anlaşmazlıklar, aile içi çatışmalar, sevdiği birinin hastalanması ya da kaybı gibi olumsuz olaylara, baskı ve stres yaratan durumlara uyum sağlayabilmeleri, uygun baş etme ve çözüm yollarını bulup kullanabilmelerini amaçlıyoruz. Bu projenin çocuklara en önemli katkısı duygusal gelişimlerinin desteklenmesi ve psikolojik sağlamlıklarının artması olacaktır. Gündelik yaşam problemlerine ek olarak pandemi süreci ile önemini daha çok anladığımız "Psikolojik Sağlamlık" kavramı önleyici rehberlik için oldukça önemli bir yere sahiptir.

Proje Afişimiz.

02-12-2021