4.A Sınıfı Öğrencilerimizden Filistine Yardım Kampanyası

Araklı Merkez İlkokulu 4.A Sınıfı öğrencilerimiz Filistine yardım kampanyası düzenlediler.

Öğrenciler adına konuşan 4.A sınıfı öğrencimiz Mert ÇAKIR  Filistinliler için büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Onlar için her zaman dua ediyoruz. Sadece dua etmenin yeterli olmadığını düşündük ve harçlıklarımızı kumbarada biriktirerek Filistine göndererek yanlarında olduğumuzu bilmelerini istedik." diye konuştu. Biriktirdikleri harçlıklarını Filistine ulaştırmak üzere okul müdürü Fikret KARAKUŞ’ a teslim eden öğrencilerimiz bu örnek davranışlarıyla büyük takdir topladılar.

Toplanan yardım parasını teslim alan okul müdürü Fikret KARAKUŞ, bu anlamlı etkinliği, öğrencilere yardımlaşma, dayanışma ve toplumsal sorumluluk bilinci kazandırmak adına önemli bir adım olarak değerlendirdi.

14-02-202414-02-202414-02-2024

Yayın: 14.02.2024 - Güncelleme: 14.02.2024 15:52 - Görüntülenme: 129